DET SKER I VINTERFERIEN

Filmnostalgi, familiekeramik og fællesskab på Kulturværftet og Toldkammeret i vinterferien

Der er masser af gode grunde til at droppe løjperne og i stedet tjekke ind på Kulturværftet og Toldkammeret i uge 7, hvor programmet står på et væld af kulturoplevelser for børn såvel som voksne.


Instant Disco

Instant Disco

Hver måned i hele 2022.
Se flere

’Vild’ ferie?

Igen i år byder Toldkammeret inden for til ’Vild mad’. Et arrangement, hvor små og store deltagere lærer om og laver mad sammen. Denne gang handler det om, hvordan frisk pasta skabes fra bunden, og når dagen er omme, er man blevet klogere på tre super simple, lækre pastaer.

Aktiv ferie?

Er man til aktiv ferie, byder programmet i Vinterferien på alt fra brætspil, bob og bordtennis til yoga og mindfulness. Skal pulsen helt op, kan man slå sig løs til Instant Disco med selveste Fonk!-Det-er-Lørdag DJ Henrik Milling bag mixerpulten. Og så kan man altid slappe lidt af til singersongwriter-aftenen Open Mic, hvor lokale sangere og sangskrivere er på scenen.

Fantasifuld ferie?

På familiekeramik-workshoppen ser alt fra fantasifulde kopper til sjove figurer dagens lys, og i mandala-workshoppen er der mulighed for at male flotte dot-mandalaer på gamle LP’er og natursten. Så tag både fantasien og familien med – gerne også de LP’er eller sten, der skal dekoreres. 

Filmnostalgi og video-udstilling på facaden

I løbet af ferieugen udstiller BGK Artlabs elever under titlen Angle Morts videoværker på Kulturværftets facade. Hele ugen afrundes, når vi traditionen tro skruer helt op for sjov og nostalgi, sætter sving i popcorn-maskinen og viser den fine gamle klassiker Bjergkøbing Grand Prix.

Instant Disco