Image
Image

FÆLLESSPISNING


Smag på mad fra alle verdenshjørner, og mød gæster fra nær og fjern, på tværs af alder, geografi og baggrunde. Måske møder du din nabo, du ikke kender i forvejen, og måske får du nye venner langsvejs fra.

Menuen finder du på Spisesedlen, maden kommer på bordet kl. 18.00 og du skal være her senest 17.45. Prisen er 75 kr. pr. person.

Spisekammeret er åbent mandag – fredag kl. 16.00-19.30 – samt i forbindelse med arrangementer.

Image

Følg løbende retningslinjer på: kuto.dk/sikkerhed

Image

JUL I TOLDKAMMERET

Julen banker på i Toldkammeret. Både inde og ude kommer hele Byens Hjertekammer i juletøjet med lyskæder, juletræ, finurlig julepynt, duft af knas og varm kakao.

December igennem kan man glæde sig til jule-klippe-klistre-hygge i Toldkammeret, og for de særligt pyntesyge er der juleposer to-go, så man selv kan klippe-klistre julepynten derhjemme.

Fællesspisningen står på rigeligt med julesmag og -knas, ligesom der sikkert sniger sig en kulturel kravlenisse ind til både vores Mandagsjam, Quizaften og ikke mindst til den store Instant Disco juleafslutning fredag den 17. december.

Vi juler i Toldkammeret fra 1. til 21. december, alle hverdage fra kl. 16.00.

Fællesspisning koster 75 kr. pr. person og juleposerne 30 kr. pr. stk.

PÅ PROGRAMMET

FÆLLESSPISNING

Til fællesspisning sidder vi sammen, vi henter maden sammen, vi bærer ud af bordet sammen. Kort sagt, her er vi sammen om tingene – også selvom du kommer alene.

Vores vært tager imod og finder en plads med mulighed for nye relationer. Her er med andre ord et sted du kan fortælle dine røverhistorier, blive inspireret og udfordret af duftene og smagene fra køkkenet og måske endda lade aftenen fortsætte til et af alle vores arrangementer med dine nye bordvenner, du ikke vidste du havde.

Kender du Kamma?

Med sin musik har den 26-årige singer-songwriter Signe Rønsov fundet et helt særligt følelsesmæssigt rum. Et rum, hvor hun kan fortælle om sine inderste usikkerheder og frustrationer og sætte dem fri i stærke, forløsende omkvæd.

I sin stilsikre popmusik fletter det smukke og romantiske fingre med det dystre og smertefulde, og de fyldige produktioner bliver også en smuk kombination af det lette og det tunge; Kammas elegante, rene stemme over dybe, knivskarpe instrumentale teksturer, der afslører hendes kærlighed til rockens æstetik. Den kærlighed har spiret i samarbejde med Sune Rose Wagner (Psyched Up Janis og The Raveonettes), som har været med til at producere Kammas debut-ep, Momentary Emotions.

Billetter til 60 kr. kan du booke lige her: https://o.kuto.dk/program/kamma/ 

@kammaishere #Kamma #Toldkammeret #Tirsdagskoncert #Regionaltspillested #HelsingørKommune
Tiltrædelsesreception
I anledning af, at Søs Krogh Vikkelsøe er tiltrådt som ny leder af Kulturværftet, afholder Helsingør Kommune reception torsdag den 19. maj kl. 15.00 – 16.30 på Lille Scene, Kulturværftet, Allegade 2 i Helsingør.

Alle er velkomne!

#Kulturværftet #Toldkammeret #HelsingørKommune
Med over 234.000 downloads er podcasten Det, vi taler om en af de helt store podcasts i Danmark. Værten på programmet er Ditte Okman, og hun gæster tirsdag den 21. juni vores lyttesalon i Toldkammeret. 

Bliv bl.a. klogere på, hvad god og dårlig sladder er, hvad Okmans tanker bag programmets indhold er, og hvorfor det er blevet til tidens store lyttersucces - vores alle sammens ”guilty pleasure”.

Aftenens vært er som altid Thomas Bernsen.

Find mere info på kuto.dk, hvor du også booker billetter. 

@ditteokman @bernsen #Detvitalerom #Lyttesalon #Toldkammeret #OplevHelsingør #Helsingør
🐬🎶 James Rasmussen Trio 🐬🎶

Kom og oplev en musikalsk stjerne-aften i selskab med James Rasmussen Trio. James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958 og blev herefter den, der bl.a. sang om Mandalay - og flyvefisk i leg. 

Glæd jer bl.a. til de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter fra tiden i legendariske Four Jacks. Mon ikke både Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A’ ve’ hjem te’ dig er på repertoriet denne aften?

#JamesRasmussen #FourJacks #JegvarenJack #Toldkammeret #Helsingør
I lyttesalonen tirsdag den 14. juni kan du møde vært og tilrettelægger Nina Rask. Hun har med P3-produktionen Hvor regnbuen ender lavet en vigtigt og nyskabende podcast om de sidste 50 års  danske LGBT+ historie.

Vi skal bl.a. snakke om, hvordan man lægger man det redaktionelle snit i en historisk fortælling, der strækker sig over 50 år. Hvad er vigtigt at få med - og hvor mange darlings må lade livet? Og hvilken metoder skal man bruge, så lytterne bliver hængende? 

Aftnens vært er Thomas Bernsen. 

Billetter og mere info finder du på kuto.dk

#Hvorregnbuenender #Lyttesalon #Toldkammeret #OplevHelsingør #Helsingør
@thomas.bernsen.90
Kom til Lyttesalon i Toldkammeret, hvor vi tirsdag den 31. maj får besøg af journalisten bag historie-podcasten Bakspejl - Martin Grønne.

Bakspejl har bl.a. fortalt historien om grænsevagten, der væltede Berlinmuren, Tamilsagen, de bilfrie søndage og massakren på Den Himmelske Freds Plads. Få denne aften et bud på, hvorfor historiske fortællinger bliver ved med at være interessante, selvom vi godt kender dem. Hvad er det historiens vingesus kan? - Og hvorfor bliver vi ikke trætte at få genfortalt begivenheder, der ligger til grund for disse?

Aftenens vært er Thomas Bernsen.

Læs mere på kuto,dk hvor du også kan booke billet. 

#Bakspejl #Lyttesalon #Toldkammeret #Helsingør #OplevHelsingør #HelsingørKommune
@_martificial_ @bernsen
Gør klar til en ny omgang lyttesaloner i Toldkammeret👂😍

Første i rækken løber af stablen den 24. maj, hvor skuespiller og manuskriptforfatter Lisbeth Wulff gæster salonen, og vi skal dykke ned i det hedengangne satireprogram: I Hegnet. Aftenens vært er som altid Thomas Bernsen. 

Læs mere på kuto.dk, hvor du også booker billet. 

 @lisbeth.wulff @bernsen #Lyttesalon #IHegnet #Toldkammeret #Helsingør #HelsingørKommune
Oplev Heino Hansen til Elsinore Evenings! 

Elsinore Evenings fortsætter i aften, når flere museer og kulturaktører holder aften-åbent i Helsingør. På Kulturværftet kan du fx opleve Heino Hansen. Billetter kan købes på kuto.dk eller i døren. 

🎆🌛🎤

Hele programmet for Elsinore Evenings finder du på https://www.visitcopenhagen.dk/helsingoer/elsinore-evenings  hvor også Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart, Biblioteket Kulturværftet og Helsingør Museer og Øresundsakvariet byder på oplevelser. @kronborgslot @maritimemuseumdenmark @kulturvaerftet, @helsbib, @museernehelsingor @oresundsakvariet helsingørkommune @oplev.helsingor

👏👍😊🍁
#Kulturværftet #Toldkammeret #M/SMuseetforsøfart #Kronborg #Øresundsakvariet #Helsingørmuseer #HelsingørKommune #oplevhelsingør #Elsinoreevenings #aftenåbent

#oplevlokalt #oplevhelsingør #elsinoreevenings #upplevhelsingör #lokalthelsingør
Oplev Tobias Dybvad til Elsinore Evenings! 

Elsinore Evenings fortsætter i aften, når flere museer og kulturaktører holder aften-åbent i Helsingør. På Kulturværftet kan du fx opleve Tobias Dybvad i showet Levemand. Billetter kan købes på kuto.dk eller i døren. 

🎆🌛🎤

Hele programmet for Elsinore Evenings finder du på https://www.visitcopenhagen.dk/helsingoer/elsinore-evenings  hvor også Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart, Biblioteket Kulturværftet og Helsingør Museer og Øresundsakvariet byder på oplevelser. @kronborgslot @maritimemuseumdenmark @kulturvaerftet, @helsbib, @museernehelsingor @oresundsakvariet helsingørkommune @oplev.helsingor

👏👍😊🍁
#Kulturværftet #Toldkammeret #M/SMuseetforsøfart #Kronborg #Øresundsakvariet #Helsingørmuseer #HelsingørKommune #oplevhelsingør #Elsinoreevenings #aftenåbent 

#oplevlokalt #oplevhelsingør #elsinoreevenings #upplevhelsingör #lokalthelsingør
Er du mellem 15-25 år og interesseret i kunst, arkitektur og design? Kom til åbent hus hos BGK ArtLab i Toldkammeret d. 4. april fra 17-20 og hør meget mere om undervisningen, gæstelærere, udstillingsmuligheder og events, mød elever og undervisere og mærk den gode stemning.
Find mere info lige her https://o.kuto.dk/bgk-artlab/ @bgk_artlab #åbenhus #toldkammeret #helsingørkommune
Den danske upcoming artist, Bette, udkom i februar 22 med sit debutalbum ’min’. Et album, hvor Bette forsøger at finde balancen, tage et skridt tilbage og blive bedre til at reflektere over de tanker, indtryk og usikkerheder Bette selv, og vi alle, oplever i de store og små ting.

Oplev Bette LIVE på Toldkammeret torsdag den 1. september. Billetter på kuto.dk til 95 kr. 

@bettefiddy #Bette #Toldkammeret #OplevHelsingør #RegionaltSpillested #HelsingørKommune #Helsingør
Så er det i dag, BGK Artlab åbner for tilmelding! BGK Artlab er en uddannelse for unge mellem 15-25 år, der forbereder de studerende til optagelse på videregående uddannelser inden for kunst, design, kultur og arkitektur.

Her er et throwback til efterårets workshop med Esben Weile Kjær på Marienlyst Slot, hvor vores førsteårs studerende sammen med Weile Kjær skabte værket Departure In Affection.

Noget for dig?
Er du kunstnerisk interesseret og nysgerrig, får du på BGK ArtLab mulighed for at fordybe dig i de kunstneriske processer. Du får på studiet tildelt egen atelierplads, ligesom der vil være weekend-camps og studieture.

Læs mere lige på kuto.dk

#BGKArtlab #Kulturværftet #Toldkammeret #HelsingørKommune @bgk_artlab
Sydfynske Patina gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne Flammer Rammer, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge Sådan Må Det Være (Uhhhh). Året efter udkom så den første fuldlængdeudgivelse Drømmefanger. En udgivelse, der trods coronapandemien blevet forsvaret heftigt på de danske landeveje. Med flere end 50 koncerter alene siden genåbningen har bandet manifesteret deres position som ét af de bedste og mest aktive live acts, landet har at byde på lige nu.

Oplev Patina live, når de giver koncert på Toldkammeret den 21. april. Billetter på kuto.dk til 200 kr. @patina.mp3 #Patina #Toldkammeret #OplevHelsingør #HelsingørKommune