INFO

  • Pris: 490 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 9. Maj 2022 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Udsolgt: Suede (UK)

Info: Ståpladser /


Suede giver koncert på Kulturværftet 9. maj 2022

Efterspørgslen var enorm, da Suede i starten af 2020 annoncerede deres meget imødesete Coming Up Tour – en tour, hvor gruppens anmelderroste, tredje album spilles i sin helhed. Få minutter efter, at salget gik i gang, var billetterne revet væk, og netop den reaktion vidnede om den helt specielle position, Suede i snart tre årtier har haft i Danmark. Derfor er det godt nyt for de mange danske fans, at Suede nu tager på en Danmarksturné i fem byer, der bringer dem til Kulturværftet mandag den 9. maj.

Med hele fem singler i den engelske top 10 og 1,5 millioner solgte eksemplarer blev Coming Up fra 1996 et skelsættende album for Suede, der indtog hitlister og højtalere med numre som Trash, Saturday Night og Beautiful Ones.

Suede gjorde allerede stort indtryk, da de med deres selvbetitlede første album blev indehavere af det hurtigst sælgende debutalbum i England i næsten et årti. Men det var deres tredje plade Coming Up, der skulle vise sig at blive gruppens største kommercielle succes og også lede dem videre ud over de engelske grænser. Albummet, som præsenterede både glamrock-inspirerede numre og britpop-perler, landede dem også en nominering til den prestigefulde albumpris Mercury Prize i 1997, hvor gruppen var oppe imod kunstnere som Radiohead, Primal Scream, The Prodigy og The Chemical Brothers.

Live har Suede gjort mindst lige så stort indtryk på musikfans og anmeldere verden over som på plade. Med den karismatiske og højenergiske sanger Brett Anderson i front er Suede garanter for medrivende shows, hvor nerve, ambitioner, indlevelse og musikalitet går op i en højere enhed. Danskerne elsker Suede, og Suede elsker Danmark. Det har de endnu engang bevist med denne store gestus, og der er derfor lagt i ovnen til en række mindeværdige koncertoplevelser i hele landet.


Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem The Tivoli, Helsingborg og Kulturværftet, Helsingør

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: