INFO

  • Pris: 315 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 26. Marts 2022 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Psyched Up Janis

Info: Ståpladser


Psyched Up Janis er tilbage og lander på en af deres første koncerter i 2022 på Kulturværftets Store Scene.

En rum tid er gået siden 1989 i Sønderborg, hvor Sune Wagner og Jakob Jørgensen spillede deres første livekoncert under bandnavnet Western Front. I 1995 tegnede bandet kontrakt med det engelske pladeselskab This Way Up/Universal, og året efter åbnede de som Psyched Up Janis Roskilde Festivals Orange Scene. Umiddelbart efter ramte de landet med en danmarksturné med albummet Enter The Super Peppermint Lounge og udgav i 1999 det akustiske livealbum The Quiet Album. Det blev samtidig året, hvor bandet spillede deres sidste koncert sammen i et tæt pakket Grønt Telt på Roskilde Festival. En stak gamle demoer blev samme år udgivet under navnet Hi-Fi Low Life.

Jakob Jørgensen dannede senere bandet Knallert, Martin Bjerregaard tog på turne og indspillede med det australske punk-band The Saints og blev senere medlem af Racetrack Babies, med hvem han turnerede og indspillede pladen The End. Sune Wagner har siden spillet i surf-orkestret Tremelo Beer Gut og lejlighedsvis med Sort Sol. I 2002 præsenterede han sit nye band The Raveonettes med Sharin Foo (vokal, bas) som den anden frontfigur. Men når alt kommer til alt, så ruster rå punk-rock ikke, og nu kan Psyched Up Janis’ fans altså glæde sig til et genhør:

”Vi har altid elsket, at spille live i Psyched Up” udtaler Sune Wagner. Jakob Jørgensen uddyber: ”Vi spillede utrolig mange koncerter i sin tid, og vi er mere spændte end nogensinde på den kommende tour”.

I forbindelse med turnéen udgiver bandet intet mindre end tre vinyler: The Noisy Album indeholder en optagelse af en livekoncert med Psyched Up Janis på det legendariske spillested CBGB’s i New York City i 1994. Swell Demos består af demo-versioner af numrene fra bandets debutalbum Swell. Sangene er spillet med en anden nerve og intensitet og andre guitarsoloer end på den oprindelige udgivelse fra 1994. Derudover udgives The Clean Sweep, hvor de gamle Ep’er er samlet på ét dobbeltalbum, bl.a. med nonalbum tracks og syv bonusnumre.

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: