INFO

  • Pris: 370 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 25. Maj 2022 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Comedy

Linde På Bjerget

Info: Nummererede siddepladser / Variabel billetpris: Gulv 440 kr. / 390 kr. / Balkon 370 kr.


MED RASMUS BJERG OG SOFIE LINDE

Danmarks nyeste sjove makkerpar, Sofie Linde og Rasmus Bjerg, tager deres varieté-show på tour. En stor farvestrålende patchwork-forestilling af sketches, musik og dans krydret med kostumeskift og overraskelser, hvor publikum får lov at opleve duoen, når de er allerbedst – nemlig når de har det sjovt.

”Det bliver ét show med smæk på. Et kludetæppe af skæve ideer og vandvittige indfald. Én ting er sikkert; det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg,” fortæller Rasmus Bjerg.

”Vi deler ret meget den samme form for humor, og det vil man sikkert også kunne mærke på scenen. Vi skal give folk en kærlig humoristisk lussing, så de går derfra helt elektriske, men uden helt at vide, hvad der egentlig har ramt dem,” fortæller Sofie Linde.

Om Sofie Linde og Rasmus Bjerg

TV-værten Sofie Linde og skuespilleren Rasmus Bjerg startede deres samarbejde med Linde På Bjerget, der spillede på teatret Aveny-T i København i starten af 2020. Meget er sket siden sidst, og nu er duoen klar til at tage showet ud på landevejene i foråret 2022.

Sofie Linde er autodidakt TV-vært og forfatter. Mange kender hende som den fantastiske vært for underholdningsprogrammet X Factor, hvor hun i år er vært for sjette år i træk. Inden da har hun bl.a. været vært for en lang række programmer på DR, herunder sit eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show. I oktober 2018 udgave hun sin første bog med titlen Fårking Gravid– En fremmed flytter ind om sin graviditet med datteren Trine.

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har haft stor succes både på teatret, på TV og i film. Mange vil huske Rasmus for sin eminente portrættering af John Mogensen i spillefilmen Så Længe Jeg Leverfra 2018. Han har desuden medvirket i filmene Kollision (2019), Danmarks Sønner (2019), Bille Augusts Lykke-Per (2018), Alle for en filmene (2011-17) og mange, mange andre. Derudover har han stablet to anmelderrose soloshows på benene: Rasmus Bjerg Solo i 2015 og Vel-bjerget i 2018. Han er også særligt husket for sin rolle i DR-satireserierne Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulf og TV-serien Mr. Poxycat & co. I 2022 får filmen Vildmænd premiere, hvor Rasmus Bjerg spiller hovedrollen.