INFO

 • Pris: DKK
 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 18. Marts 2022 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Jesper Binzer

Bemærk: Koncerten udsættes til 18. marts 2022. Alle billetter er gyldige og billetkøbere har fået direkte besked fra The Tivoli

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Pris: 275 SEK + gebyr (202 Dkr) / Ståpladser / Bemandet garderobe / Mulighed for Koncert + Buffet på Gräddhyllan / Bemærk aldersgrænse: 13 år


Jesper Binzer giver koncert på The Tivoli / Helsingborg

I kølvandet på sin anden soloplade Save Your Soul er Jesper Binzer klar med musikalske godbidder i form af 22 koncerter i 2021.

Til foråret 2022 rammer han igen The Tivoli i Helsingborg, hvor de nordsjællandske fans kan glæde sig til nogle af de nye numre og de slidsikre klassikere fra det første soloalbum Dying Is Easy fra 2017.

Med sig har Binzer det mest velspillende band i form af kapaciteter som Søren Andersen på guitar, Christian Hede Madsen på guitar, Anders Borre på bas, Jesper Bo på keyboards samt Jakob Rønlow på trommer.

Det nye album Save Your Soul gik i første uge direkte ind på en flot tredjeplads på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer. Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.

Således har udgivelsen og de 10 nye numre opnået følgende stjernedrys:

Anmeldelser

“så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker naturstridigt”
EKSTRABLADET
“Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
GAFFA
“Tryg i Binzers selskab”
METALADAY
“I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén gradbehov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende. Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade”
JUNGERSEN.DK
NORWAY ROCK MAGAZINE
SWEDEN ROCK
“Hymnischer und erheblich soundgewaltiger geraten als seine hauptband”
ROCKS
“Særdeles stærkt over hele linien”
METALIZED
“En absolut killer”
ROCKNYTT
“Store klassiske rocksange”
POLITIKEN
“Kan gå over i historien”
BLOGGERSDELIGHT
“Extrem gute guitarrenspiel von Søren Andersen”
NECKBREAKER
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: