INFO

  • Pris: 100 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Lille Scene
  • Tid: 4. April 2022 19.00
  • Døre åbner: Kl. 18.30
  • Kategori: Litteratur, Ord og Viden

LITTERATUR LIVE: Elly Griffiths (UK)

Info: Unummererede siddepladser / Varighed: 1 time / Arrangementet foregår engelsk

Foto: Sara Reeve


Elly Griffiths er en af Englands mest læste og elskede krimiforfattere netop nu. Hun gæster Kulturværftet til en samtale med Lone Theils om krimigenren, humor, mord og en kvindelig helt ved navn Ruth.

”Danmark har en tradition for stærke kvinder i litteratur, som jeg beundrer meget.”

I Danmark har Elly Griffiths særligt slået sit navn fast med serien om den elskelige arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som Politiken har kaldt ”den mest interessante krimihelt lige nu. (…) Hun er relaterbar og ægte og kan lægge krimipuslespil som ingen anden.”

Med sig på scenen har hun den tidligere London-korrespondent og nu internationalt anerkendte krimiforfatter Lone Theils.

”En af Englands bedste krimiforfattere.”
 – Kristeligt Dagblad

Bemærk, at samtalen mellem Elly Griffiths og Lone Theils foregår på engelsk. 

Image

Elly Griffiths (f. 1963).

Bor og skriver i Brighton. Forfatter til serien om den populære Ruth Galloway, der hjælper kriminalkommissær Harry Nelson med at opklare mord i Nordfolks tågede marskland. I marts 2022 udkommer 10. bind i serien ’Den mørke engel’. I 2021 udkom desuden på dansk også ’Døden mellem linjerne’ – første bind i en ny, selvstændig krimiserie, som blev kåret til årets krimi af britiske The Times.

Image

Lone Theils (f. 1971)

journalist og forfatter. Hun har boet i London i mere end 16 år. I 2015 debuterede hun med ’Pigerne fra Englandsbåden’ og har siden udgivet 4 bøger mere med hovedkarakteren Nora Sand. Hendes bøger er, som Elly Griffiths’, ofte at finde på de danske bestsellerlister.


Kulturværftet og Biblioteket præsenterer sammen flere LITTERATUR LIVE arrangementer i foråret 2022:

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: