INFO

  • Pris: DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 28. Januar 2022 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Aflyses: Alex Vargas

Info: Ståpladser / Regler og sikkerhed lige nu: kuto.dk/sikkerhed

Status 17. januar: På grund af de fortsatte restriktioner for koncerter med ståpladser kan koncerten ikke gennemføres. Vi har forsøgt at finde en alternativ dato til koncerten, men det kan desværre ikke lade sig gøre, og alle billetter refunderes. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.


Det er ved at være nogle år siden, koncertgængerne i Helsingør sidst kunne opleve det yderst populære livenavn, da Alex Vargas indtog Toldkammeret. Nu annoncerer Toppen Af Poppen-aktuelle Vargas en landsdækkende koncertrække i 22, der bringer ham til Kulturværftets Store Scene. Samtidig løfter han sløret for, at han har ny musik på vej.

Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne og ikke mindst publikum med sin koncert på Gloria-scenen. Vargas – og publikum – fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere. Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere. 

For Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné – og gjort det med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet, der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

”Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til, hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang – og jeg glæder mig,” fortæller Alex Vargas. 

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet Shackled Up. Han har siden udgivet EP’en, Giving Up the Ghost, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det nu Guld-sælgende album Cohere fra 2017 kastede hit-singler som Higher Love og Inclosure af sig, og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende EGO-trilogi fra 2019.

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: