Image

Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde forløb i Skåne og på Sjælland og inddrager venues i  Skåne og på hele Sjælland i 2022. Desuden vil en lille håndfuld af de mest talentfulde Popkorn Nordic artister få en plads i SPOT Festival programmet 2023 og bliver en del af en nordisk og national talentudviklingsplatform. De to bedste acts får skræddersyede coachingforløb og festivalgigs.  

I år vil der komme endnu mere spark i læringen, og alle udvalgte bands skal deltage i webinarer, branchemøder, paneler og seminardage med fokus på branchekendskab, netværk og læring. Popkorn Nordic er sat i verden for at udvikle de musikalske talenter, facilitere netværk på tværs af regionale grænser og landegrænser, skabe fede liveoplevelser for et bredt publikum på Sjælland og i Skåne og være et springbræt videre for artister og bands i musikbranchen. Glæd jer til livemusik med de bedste talenter på Kulturværftet i Helsingør, Loppen i København, Tapperiet i Køge, Gimle i Roskilde, Richter i Gladsaxe, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS i Vordingborg og selvfølgelig på The Tivoli i Helsingborg og Mejeriet i Lund.

Glæd jer til livemusik med de bedste talenter på Kulturværftet i Helsingør, Loppen i København, Tapperiet i Køge, Gimle i Roskilde, Richter i Gladsaxe, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS i Vordingborg og selvfølgelig på The Tivoli i Helsingborg og Mejeriet i Lund.

Image
Image

Popkorn Nordic er skabt af: Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

Styregruppen: Kulturværftet (DK), Studiefrämjandet Helsingborg (SE), The Tivoli (SE).

YDERLIGERE SAMARBEJDSPARTNERE
Skånsk Live, UNiG, Start Frb, Loppen, Tapperiet, Gimle, Richter, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS og Mejeriet i Lund. HX Festival og Helsingør Festival/Elværket, Rock The Region og SPOT Festival.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".