Gæster i bibliotekets reception

Biblioteket Kulturværftet

I hjertet af Kulturværftet ligger Biblioteket Kulturværftet – et moderne multimediehus, fyldt med viden og oplevelser.

Legestuer, it-kurser, fredagscaféer med forfattere, børneteater, aktuelle foredrag og små it-kurser for voksne, er blot nogle af de mange tilbud, som du kan deltage i på Biblioteket Kulturværftet.

Biblioteket er indrettet som et byrum med forskellige distrikter, hvor bøger og andre medier er samlet under temaer. Torvene mellem distrikterne fungerer som møde-, samlings- og udstillingssteder og danner ramme om alt fra forfattermøder til film- og læseklubarrangementer.

Børnebiblioteket er et åbent landskab med universer, hvor man kan tage på ekspedition og udfolde sig kreativt. I Bugten møder man fx Pansertorsken med koøjer og periskop.

Biblioteket Kulturværftet blev i 2015 udnævnt som ét af de to bedste biblioteker i Europa og besøges hver dag af over 1000 mennesker. De fleste for at gå på biblioteket, men mange kommer også for at opleve et levende kulturhus.

På Biblioteket Kulturværftet finder du også Mac-computere og PC’er til fri afbenyttelse, der giver gratis adgang til store databaser, Filmstriben (film på nettet) og eReolen (e-bøger).

 

>> Læs mere på helsbib.dk