FORDELE OG MULIGHEDER

Et medlemskab af Kulturværftets Erhvervsklub giver jer adgang til high-end executive-arrangementer, attraktive fordelspakker for jeres medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi står klar med fagligt og kulturelt indhold af høj international standard, historiske og moderne rammer og en beliggenhed på kanten af Øresund, der ganske enkelt er svær at slå.

Kulturværftets Erhvervsklub tilbyder to typer af medlemskab. Fælles for dem begge er, at I udvikler stærke netværksrelationer, bringer kulturen med til kundemødet, får en målrettet og værdifuld eksponering samt særlige rabatter og fordele – både i vores kulturprogram og på vores møde og konferencefaciliteter.

>> Læs mere om de to typer af medlemskab

MED KULTUREN I HØJSÆDET

 

Kulturen er altid en del af mødet, når Kulturværftets Erhvervsklub afholder sine netværksarrangementer. I løbet af året afholder Kulturværftets Erhvervsklub forskellige typer af events, som fordeler sig således:

– To kulturelle netværksarrangementer med netværksdel og efterfølgende deltagelse ved kulturel aktivitet. Uanset medlemstype har man mulighed for at invitere en erhvervsfaglig relation med til hele arrangementet.

– To erhvervsfaglige events, der indledes med erhvervsforedrag og kombineres med en netværksmiddag. Også her gælder, at man som medlem har mulighed for at invitere en gæst med.

– Fribilletter til årets store koncertbegivenheder.

– Løbende forsalgsmuligheder.

– Løbende medarbejdertilbud, fx billetter til koncerter, foredrag, forestillinger mv.

STYRK RELATIONERNE OG HORISONTEN

 

I løbet af året arrangerer Kulturværftets Erhvervsklub en række executive-arrangementer, hvor I sammen med en række beslutningstagere netværker og udveksle erfaringer.

Vi inviterer også gæsteforedragsholdere, der tager pulsen på erhvervslivet nu og i fremtiden, og som giver jer inspiration og værdifuldt fagligt input.

GØR KUNDEMØDET EKSTRAORDINÆRT

 

Kulturværftets Erhvervsklub leverer den perfekte ramme for jer i mødet med jeres kunder. Både når det gælder konferencer og kundemøder. Her vil kulturoplevelser, VIP-fordele og skræddersyede events blot være nogle af de oplevelser, I får mulighed for at byde jeres kunder på.

SKAB NOGET SÆRLIGT FOR JERES MEDARBEJDERE

 

Medlemskabet giver en række fordele, som jeres medarbejdere kan få glæde af hele året rundt. I får blandt andet rabatter på kulturelle arrangementer, rundvisninger, udstillinger samt skræddersyede events og julefrokostarrangementer.