Publikum til koncert
Foto: ThinkAlike.dk

BILLETKØB

Du kan købe billetter til alle Kulturværftet og Toldkammerets arrangementer her på siden, eller på et af vores fysiske salgssteder rundt om i landet. Du kan også glæde familie, venner eller bekendte med et gavekort, der giver fri adgang til en verden af oplevelser på Kulturværftet og i Toldkammeret.

KØB AF ONLINE BILLETTER

Når du køber dine billetter online, får du tilsendt billetterne på mail i en PDF-fil, som du selv skal printe og medbringe. Du kan også spare på papiret og vise billetten på din mobil. Det er nemt, du skal blot åbne PDF-filen og fremvise den ved indgangen, hvor vi scanner billetten direkte på din telefon. Du kan også vælge at få dine billetter tilsendt med posten mod et gebyr på 35 kr.

Online billetter kan købes direkte under det enkelte arrangement her på siden.
>> Læs vores handelsbetingelser

Hvis du har problemer med at gennemføre betaling, printe billetter eller andet, så kontakt Billettens kundeservice på tlf. 70 20 20 96 på hverdage fra klokken 09:00-16:00 eller på mail: service@billetten.dk

KONKURRENCE-REGLER

Billetter til specifikke arrangementer, som udloddes i konkurrencer på Kulturværftets platforme og kanaler, kan ikke ombyttes eller refunderes. Er du så heldig at vinde billetter til et givent arrangement, som du ikke har mulighed for at deltage i, opfordrer vi dig til at give dem videre og glæde en anden, der så kan deltage.

KØB AF BILLETTER
I KULTURVÆRFTETS RECEPTION

 

Du kan købe og få printet dine billetter til vores arrangementer i Kulturværftets reception og billetsalg.

Åbningstider i Kulturværftets reception:
Hverdage fra kl. 08.00 – 19.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 16.00
Søndag kl. 11.00 – 16.00

Telefon: 49 28 36 75

ØVRIGE
FYSISKE SALGSSTEDER

 

Uanset hvor i landet du er, kan du altid købe billetter til vores arrangementer på et af vores mange salgssteder.

I vores lokalområde er der blandt andre Bellevue Teatret i Klampenborg, Frederiksborgcentret i Hillerød, Græsted og Gilleleje Biblioteker og Trommen i Hørsholm.

>> Find dit nærmeste salgssted her

SPØRGSMÅL TIL PROGRAM OG ARRANGEMENTER

 

Spørgsmål og henvendelser vedrørende vores program og arrangementer kan rettes til Kulturværftets sekretariat.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 09:00-16:00

Telefon: 49 28 37 47

Spørgsmål vedrørende Helsingør Teaters forestillinger på Kulturværftet og i Toldkammeret kan rettes til Helsingør Teater.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 12-15

Telefon: 49 20 08 11